Kik vagyunk?

A NEXONIC webáruházat Rogács János és Köhler Gusztáv alapította azzal a céllal, hogy a magyar amatőr és profi sportolók kiváló minőségű sporteszközökhöz jussanak, amikkel jobb eredményeket érhetnek el.

"Hiszünk abban, hogy minőségi sporteszközökkel és sok gyakorlással jobb eredményeket érhetnek el a magyar amatőr és profi sportolók!"

Célunk

Innovációs sporteszközök

Célunk, hogy olyan sporteszközöket ajánljunk neked, amikhez eddig csak külföldön lehetett hozzájutni (új, innovációs sporteszközök). Számos olyan terméket találhatsz a webáruházban, amikről még talán sosem hallottál.

Fejlesztői sporteszközök & játékok gyerekeknek

Gyermekkorban a játék az egyik legfontosabb dolog egy gyermek fejlődésében. Szeretnénk olyan értelmes fejlesztői játékokat adni a szülők kezébe, amik valóban fejlesztik gyermekeiket, és közben még jó élményeket is szereznek.

Családi játékok

Számunkra fontos a család, ezért számos olyan eszközt is szeretnénk elérhetővé tenni, amikkel az egész család, kicsik-nagyok is jól érzik magukat és felejthetetlen közös emlékeket adnak az egész családnak.

Csapatsportok

Nagyon közel áll a szívünkhöz a futball. A focisták számára szeretnénk megfelelő minőségű sporteszközöket adni, amikkel jobb eredményeket érhetnek el. 

Sport megszerettetése másokkal

Szeretnénk azt látni, hogy egyre többen megtalálják a saját sportjukat, élményeket szereznek és ezáltal fizikálisan és mentálisan is egészségesebbé válnak. Jelenleg a magyarok 1/3-a egyáltalán nem sportol (még ritkán sem). Szeretnénk inspirálni az embereket a sportolásra és az egészséges életmódra.

Szeretnél egy 1500 Ft értékű kuponkódot? Kattints ide!

Értékeink

Őszinteség

A Nexonic egyik legfontosabb értéke az őszinteség. Azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű sporteszközöket biztosítsuk a magyar amatőr és profi sportolóknak megfizethető áron.

Megbízhatóság

Számunkra nagyon fontos a megbízhatóság, ezért szeretnénk mi is 100%-osan megbízható cég lenni. Reméljük, hogy ezt az értékünket személyesen is megtapasztalod minél előbb. 

Minőség

Szeretnénk a legjobb minőséget adni, legyen szó a termékekről, szolgáltatásainkról és hozzáállásunkról.