A NEXONIC egy olyan vállalkozás, amelynek célja, hogy megbízható, kiváló minőségű, innovatív sporteszközöket juttasson el amatőr és profi sportolókhoz (jellemzően egyesületeken, intézményeken keresztül), így segítve őket a jobb sportteljesítmény elérésében és a sportág megkedvelésében.

A vállalkozást Rogács János és Köhler Gusztáv alapította az alábbi értékrend mentén:

"Hiszünk abban, hogy minőségi sporteszközökkel és sok gyakorlással jobb eredményeket érhetnek el a magyar amatőr és profi sportolók!

Az általunk kínált eszközökkel szeretnénk inspirálni az embereket a sportolásra és az egészséges életmódra, hogy így fizikálisan és mentálisan is egészségesebbé váljanak.”

Elsősorban egyesületeknek, intézményeknek kínálunk innovatív, jellemzően csak külföldön elérhető eszközöket az alábbi kategóriákban:

  • Fejlesztői sporteszközök & játékok gyerekeknek vagy az egész családnak

Gyermekkorban a játék az egyik legfontosabb dolog egy gyermek fejlődésében. Szeretnénk olyan értelmes fejlesztői játékokat adni a pedagógusok, edzők, szülők kezébe, amelyek az élményszerzés, sportolás közben valóban fejlesztik a gyermekeket.

  • Csapatsportokhoz kapcsolódó eszközök

Nagyon közel áll a szívünkhöz a futball. A focisták számára szeretnénk olyan kiváló minőségű sporteszközöket adni, amelyekkel jobb eredményeket érhetnek el. 

 

A webáruházunkban megtalálható termékek az értékeinket tükrözik, vagyis megbízható és minőségi sporteszközöket kínálunk megfizethető áron.

 

Jó vásárlást kívánunk!

 

Rogács János és Köhler Gusztáv alapítók